Skip to main content
Cliniderm_Ultralight

SOLENS EFFEKT PÅ HUDEN

Solens stråler gir oss viktige D-vitaminer og øker vår fysiske velvære, vi føler oss pigge og freshe av å være ute i solen og få litt farge. Men solens stråler har også mindre positive effekter, de tørker ut huden og gir aldringstegn som rynker og pigmentflekker på sikt. Det finnes to typer stråler som påvirker huden på ulike måter.

UVA-stråling

UVA stråling gjør huden brun da den farger hudens pigment. Strålingen trenger dypt ned i huden uten å gi noen umiddelbare synlige skader, men de forårsaker aldringstegn. UVA stråler absorberes minimalt av atmosfæren og går igjennom vanlig vindusglass.  

UVB-stråling

UVB stråling øker mengden pigment og gjør huden tykkere da den absorberes i hudens ytre lag. UVB-stråling forårsaker rødhet og solbrenthet og kan gi opphav til pigmentflekker. Cliniderm Sun Skin Care gir en effektiv solbeskyttelse ved å kombinere effektive solfiltre med aktive ingredienser som beskytter og styrker huden.

Hudens barriere

Hudens barriere beskytter mot ytre og indre påkjenninger som kan forårsake ulike typer aldringstegn. For en optimal beskyttelse trengs produkter som styrker og beskytter de ulike barrierene...

MORE INFO

Huden forandres

Hudens aldring påvirkes av både indre genetiske faktorer og ytre påvirkninger i omgivelsene våre, for eksempel UV-stråler, forurensning og livsstilsfaktorer...

MORE INFO