Hudpleie for nordisk klima og livsstil

Vårt nordiske klima og livsstil er unikt. Det nordiske klimaet er svært skiftende noe som gir huden mange påkjenninger. Vinteren er kald og tørr, noe som leder til synlige aldringstegn som tørrhetsrynker og mangel på glød. Dessuten kan også huden blir mer mottakelig for irriterende emner ettersom tørr hud har en svakere naturlig beskyttelse. Under de varmere og fuktigere årstidene øker i stedet hudens talgproduksjonen noe som gjør at huden kan kjennes fet og blank.

Vår nordiske, aktive, livsstil – med prestasjonskrav både i karriere og sosialt – bidrar også til at vi utsetter huden for stress og påvirkninger både uten i fra og innen i fra. Dette gjør også hudens beskyttelsesbarriere slik at irriterende emner slipper lettere inn i huden. Fuktinnholdet i huden  synker og gjør huden tørr og øker risikoen for tidlige aldringstegn som fine linjer, mindre spenst og glød.

Cliniderm bygger på langvarig forskning og et moderne syn på hudpleie. De høypresterende produktene er utviklet ut fra en genuin forståelse for den nordiske måten å leve og hvordan man beskytter huden fra både stressende faktorer og vekslende klima.